Політика конфіденційності

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Дана політика обробки персональних даних складена відповідно положень Закону України «Про захист персональних даних» (http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) та визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних «ФОП Нечитайло О.Ф.» (далі – Оператор).

1.2. Оператор ставить своєю найважливішою метою і умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини і громадянина при обробці його персональних даних, в тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту і сімейну таємницю.

1.3. Дана політика Оператора щодо обробки персональних даних (далі – Політика) застосовується до всієї інформації, яку Оператор може отримати про відвідувачів веб-сайту https://306.com.ua. (Користувач – будь який відвідувач веб-сайту https://306.com.ua).


2. ПЕРЕЛІК ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧА, ЯКІ МОЖУТЬ ОБРОБЛЯТИСЯ ОПЕРАТОРОМ

2.1. Прізвище, ім’я, по батькові.

2.2. Електронна адреса.

2.3. Номер телефона.

2.4. Знеособлені дані про відвідувачів (в т.ч. файлів «cookie») за допомогою сервісів інтернет-статистики (Google Analytics та інших).

2.5. Інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які Користувач відправляє Оператору по електронній пошті або через цей веб-сайт, включаючи його комунікаційний контент і метадані.

2.6. Перераховані вище дані далі по тексту Політики об’єднані загальним поняттям Персональні дані.


3. ЦІЛІ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Метою обробки персональних даних Користувача є надання доступу Користувачу до сервісів, інформації та/або матеріалів, що містяться на веб-сайті; інформування Користувача за допомогою відправки електронних листів.

3.2. Оператор має право направляти Користувачеві повідомлення про нові продукти та послуги, спеціальні пропозиції та різні події. Користувач завжди може відмовитися від отримання інформаційних повідомлень, направивши Оператору лист на адресу електронної пошти support@306.com.ua з позначкою «Відмова від повідомленнях про нові продукти і послуги та спеціальні пропозиції».

3.3. Знеособлені дані користувачів, що збираються за допомогою сервісів інтернет-статистики, служать для збору інформації про дії користувачів на сайті, поліпшення якості сайту та його змісту.


4. ПІДСТАВИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

4.1. Оператор обробляє персональні дані Користувача тільки в разі їх заповнення та відправки Користувачем самостійно через спеціальні форми, розташовані на сайті https://306.com.ua. Заповнюючи відповідні форми та відправляючи свої персональні дані Оператору, Користувач висловлює згоду з цією політикою та надає згоду на обробку своїх персональних даних Оператором.

4.2. Оператор обробляє знеособлені дані про Користувача в разі, якщо це дозволено в налаштуваннях браузера Користувача (включно зі збереженням файлів «cookie» і використання технології JavaScript).


5. ПОРЯДОК ЗБОРУ, ЗБЕРІГАННЯ, ПЕРЕДАЧІ ТА ІНШИХ ВИДІВ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1. Безпека персональних даних Користувача, які обробляються Оператором, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних і технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.

5.2. Оператор забезпечує збереження персональних даних і вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.

5.3. Персональні дані Користувача можуть бути передані третім особам в наступних випадках:

  • надання Користувачем однозначної згоди на таку передачу;
  • за наявності важливих підстав суспільного інтересу;
  • за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати і одержувати такі дані та інформацію.

За винятком випадків, передбачених у цій Політиці, Оператор зобов’язується не надавати особисту інформацію Користувача третім особам.

5.4. У разі виявлення неточностей в персональних даних, Користувач може актуалізувати їх самостійно, шляхом подання відповідного повідомлення Оператору на адресу електронної пошти Оператора support@306.com.ua з позначкою «Актуалізація персональних даних».

5.5. Термін обробки персональних даних є необмеженим. Користувач може в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, направивши Оператору повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу Оператора support@306.com.ua з позначкою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».

5.6. Цей веб-сайт не призначений та не розроблений для дітей віком до 14 років. Обробка персональних даних неповнолітніх осіб у віці від 14 до 18 років здійснюється виключно за наявності згоди батьків (усиновлювачів) або піклувальників.


6. ЗМІНА ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

На цьому веб-сайті можуть змінитись умови Політики. У такому випадку відвідувачам необхідно періодично переглядати сайт. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації. Продовжуючи, використовувати веб-сайт, Користувач підтверджує згоду з новими умовами Політики у редакції, чинній на момент використання сайту.


7. КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

З будь-якими запитаннями щодо цієї Політики Користувач може звернутись до Оператора за наступною електронною адресою: shef@306.com.ua